Klik op de naam van een bandlid bovenaan deze pagina voor meer informatie over deze persoon.

Over Saskia

Als kind ben ik door mijn familie altijd met muziek omringd geweest. Waardoor de stap om zelf naar de muziekschool te gaan snel gezet was en daar heb ik dan ook notenleer gestudeerd en dwarsfluit leren spelen. Ook bij mij is alleen het zingen mijn passie gebleven.

Vocaal ensemble 'Cantores Gaudiaci' is opgericht door een kennis van mij, die mij vroeg om mee te zingen als alt. En zo is mijn zus er dan later ook bij gekomen. Dit was een hele leuke ervaring met een totaal ander genre muziek, dat ik wel kon appreciëren om te zingen en waar ik veel uit geleerd heb.

Daarnaast zijn Natacha en ik ook altijd blijven optreden in huwelijksvieringen en op recepties. Eerst onder de naam Safrana en later met onze huidige naam Syster.

Aangezien we een hele tijd wat minder optredens kregen, voelde ik ook de nood om terug een andere uitdaging te zoeken. Zo ben ik leadzangeres geworden bij License To Copy (LTC). Dit is een rock covergroep with attitude. Zij hebben de zin in het repeteren en optreden terug aangewakkerd en me veel meer zelfvertrouwen gegeven in het zingen.

Eind 2011 ben ik dan terug in contact gekomen met Michaël. Power of Three is onstaan door onze passie voor dezelfde muziek, waar het liedje Your Guardian Angel van aan de basis ligt. Met P3 kan ik ook terug doen wat ik het liefste doe, alle genres live brengen, samen met mijn zus en een geweldige pianist.