Klik op de naam van een bandlid bovenaan deze pagina voor meer informatie over deze persoon.

Over Natacha

Reeds van kleins af ben ik met muziek en vooral met zingen bezig. Ik stond voor de eerste keer achter de microfoon toen ik 3 jaar was.

Muziek is steeds een deel van mijn leven geweest, ik heb notenleer gestudeerd, orgel en klarinet gespeeld. Uiteindelijk is alleen zingen overgebleven, dat is steeds mijn passie geweest en gebleven. Samen met Saskia heb ik als sopraan ook een aantal jaren deel uitgemaakt van het vocaal ensemble 'Cantores Gaudiaci', een zeskoppig amateurensemble dat klassieke muziek bracht, vooral uit de Renaissanceperiode. We hebben enkele hele leuke jaren gehad met twee unieke concerten, maar het ensemble is jammer genoeg gestopt omdat we uit elkaar groeiden; afstuderen, trouwen, verhuizen, je weet wel hoe dat gaat.

In de tussentijd bleef ik met Saskia optreden met onze groep Syster. Met deze groep hebben we veel trouwmissen opgeluisterd met behulp van instrumentale versies van de liedjes.

Omdat ik opnieuw iets wou doen na het wegvallen van de Cantores, ben ik bij de rock coverband Re:Love als leadzangeres terechtgekomen.

Begin 2012 hebben we dan Power of Three opgestart. Ik hou van de verscheidenheid van de verschillende projecten waar ik bij gezongen heb en nog zing.

Het leukste aan Power of Three is dat we nu volledig live kunnen spelen en zeer veel verschillende genres aankunnen. Het is absoluut een verrijking van mijn muziekkennis.