Klik op de naam van een bandlid bovenaan deze pagina voor meer informatie over deze persoon.

Over Michaël

Mijn verhaal begint bij een klein keyboardje dat ik als geschenk kreeg op mijn zesde verjaardag. Gepassioneerd door muziek, volgde ik notenleer bij onze plaatselijke fanfare, de Koninklijke Fanfare De Eendracht uit O.L.V.-Lombeek. Hier leerde mijn dirigent Pieter mij ook de basis van het pianospelen.
Aansluitend volgde ik later enkele jaren pianolessen bij Orgelmelodie Van De Moer te Aalst.

Na een goede tien jaar muziek spelen in de fanfare heb ik mijn eerste echte keyboard versleten. Maar na vervanging hiervan ben ik zelf gelukkig mogen blijven. Hopelijk hebben ze daar tot op dag van vandaag nog geen spijt van (-:

Tijdens mijn studies aan de middelbare school deden er zich nieuwe kansen voor. Ter gelegenheid van een free podium in mijn toenmalige school (het IMI te Ledeberg), vormden een aantal klasgenoten en ik een bandje: The Bien. We schreven ons in voor het free podium en we schoten onmiddelijk de hoofdvogel. Gedurende twee jaar speelden we op diverse podia. Helaas splitsten onze wegen zich door onze verschillende studiekeuzen van onze bandmembers, waardoor ook de band zelf eraan moest geloven.

Een tijdje geleden kwam ik door de fanfare in contact met Saskia en Natacha. We hadden de eer en het genoegen om deze twee vrouwen, samen als Syster, muzikaal te begeleiden op een concert in Idegem.

Onlangs werd ik door Saskia aangesproken, met de vraag of ik het zag zitten om hun op piano te begeleiden. Ik heb er niet lang over moeten nadenken. Al snel hapte ik toe en engageerde ik mij als pianist (en tevens enige muzikant) in het muzikale en minimalistische project. We vullen mekaar goed aan, en leveren samen met drie de power voor al onze optredens.

Op aanbeveling van Saskia, sloot ik mij voor de fun ook aan bij de rock-coverband License To Copy (LTC), waar zij leadzangeres is.

Met deze drie uiteenlopende projecten kan ik mij muzikaal in zowel piano als keyboard uitleven. Aangezien elke groep een andere focus heeft, ben ik in staat om mij op verschillende gebieden muzikaal te verrijken en mijn grenzen te verleggen.